Novodobni inovativni dežnik - RAINPRO

4.9/5

Novodobni inovatni dežnik RAINPRO, je popolnoma nekaj novega na slovenskem trgu. Pozabite na stare dežnike z zastarano tehnologijo, naš dežnik je novodoben in praktično nepogrešljiv!

26,99 + Brezplačna dostava


Danes naročiš, že dobiš!
TOP IZBIRA
1x 26.99€/kos 2x 24.29€/kos 3x 21.59€/kos

Trenutno si 13 oseb ogleduje ta izdelek!

Naše cenjene stranke priporočajo!

ToopShop.si kupci so ta nakup ocenili kot ODLIČNO

Naše cenjene stranke priporočajo!

ToopShop.si kupci so ta nakup ocenili kot ODLIČNO

100% varen nakup

Zadovoljstvo
na kvaliteto

Brezplačna,
hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna, hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Opis

POSODOBLJENA 2021 verzija RAINPRO v2.

Naš dežnik s svojo “invertirano” tehnologijo omogoči uporabniku, suho odlaganje in zapiranje dežnika. Dežnik se zapira obratno kot klasični, ter v sebi zadrži vodo. Nikoli več ne boste zmočili vašega avta ali stanovanja!

 Izjemno močna konstrukcija, odporna proti vetru, sestavljena iz 10 reber: Klasični dežniki imajo standardno 8 ali 9 aluminijastih reber, medtem pa je naš dežnik zasnovan z 10 rebri, ojačanimi s smolo, ki se rahlo upognejo, da prenesejo močne sunke vetra, brez da bi dežnik popustil oziroma se obrnil v notranjost. Naš dežnik z 10 rebri je veliko bolj robusten in trpežen. Poleg trdne konstrukcije, pa naš dežnik vsebuje še teflonski zaščitni premaz, ki je 100% vodoodporen. 

☂ Nov invertan dizajn: RAINPRO dežnik ima edinstveno novodobno invertirano zasnovo, popolnoma drugačno od preostalih običajnih dežnikov, ki ob zaprtju  povzročijo pravo poplavo. Zaradi invertirane tehnologije, naš dežnik enostavno zaprete, vse mokre podlage pa se zložijo same vase, vam pa ostane na dotik suh dežnik. Pozabite na nočne more “poplavljenih” stanovanj in avtomobila, zaradi odlaganja uporabljenega dežnika. 

 Izjemna tehnologija: Naš obrnjeni zložljivi dežnik je popolnoma avtomatiziran, idealen za upravljanje z eno roko. Pritisnite le gumb in dežnik enostavno odprite ali zaprite.  Enostavno ga je nositi, ne da bi zavzel preveč prostora. Primerno za ženske in moške za potovanja ali aktivnosti na prostem.

☂ Popolno darilo: RAINPRO dežnik je lično pakiran in je idealno darilo za vaše starše, prijatelje in družino.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email